Bayi Toplantısı | ALLEBEN GÖLETİ (1 Nolu Otopark) | 08 Temmuz Çarşamba 21:00

“Arabalı Sinema Günleri” başlıyor. Covid-19 tedbirleri kapsamında sinema günlerimiz yeni bir düzenleme ile gerçekleştirilecektir.

Etkinliğimize Katılım Şartları;
  • Alanda dev ekrandan filmi izlerken, arabanızın radyosundan sesini dinleyebileceksiniz.
  • Araçlarda en fazla 3 kişi bulunacaktır.
  • Etkinlik alanında maske kullanımı zorunludur.
  • Aracınız normal binek araç olmalıdır. Minibüs, kamyonet tarzı araçlar görüşü engelleyeceği için alana alınmayacaktır.
  • Aracınızı gösterilen yere park etmelisiniz.
  • Araçlar etkinlik alanına girdikten sonra araçlardan çıkılmayacak, film arası verilmeyecektir.
  • Etkinlik ücretsiz olup, Belediyemiz tarafından yapılacak olan ikramlıklar aracınıza servis edilecektir.
Başvuru;

Etkinliğe katılmak için; Büyükşehir Belediyesi internet sitemizdeki Arabalı Sinema kayıt formu doldurulacaktır.

Başvurulara Kayıt sırasına göre telefon ile dönüş yapılarak, kaydınız onaylanacak ve rezervasyonunuz yapılacaktır.

• Formda vereceğiniz telefon numarasından size dönüş yapılacaktır. Telefon numaranızı yazarken dikkatli olmalısınız.
  • Aracınız normal binek araç olmalıdır. Minübüs, kamyonet tarzı araçlar görüşü engelleyeceği için rezervasyon yapılamayacaktır.
  • Etkinlik başlama saatinden en geç 20 dakika öncesinde alandaki yerlerinizi almalısınız. girişteki araç yoğunluğu düşünülerek hareket edilmesi gerekmektedir.

İlginiz İçin Teşekkürler.
Kontenjanımız Dolmuştur.